Contact Title
Wij plannen een bezoek bij u binnen 3 dagen
Contact Title
Actief in NL, BE en DE Montage in 1 dag
Contact Title
Plaatsing binnen 7 weken Spoedplaatsing: 14 dagen
Contact Title
Ma t/m Vr 08:30 - 20:30 085 0806 745
Fam. Van der Velde – Emmeloord
image

“Toen we besloten om een dakkapel te plaatsen, hadden we veel vragen en twijfels. We hadden echter al snel door dat we met Dakkapel Fabriek de juiste keuze hadden gemaakt.”

Services:
Kunststof dakkapel
Fam. Jansen – Berghem
image

“Onze zolder voelde altijd donker en krap. Dankzij de nokverhoging van Dakkapel Fabriek hebben we nu een lichte en ruime kamer waar we dagelijks gebruik van maken. Het meest indrukwekkende was de manier waarop het team met ons communiceerde en ons bij elke stap betrok. Ze gaven deskundig advies en waren zeer transparant over de kosten. We wisten altijd waar we aan toe waren. Echt een aanrader!”

Services:
Dubbelzijdige nokverhoging
Dhr M. Drongelen – Elshout
image

“Het vervangen van een dakraam lijkt misschien een kleine klus, maar voor ons was het een grote stap. We wilden het beste voor ons huis. Dakkapel Fabriek heeft ons hierbij geweldig geholpen. Hun vakmanschap, gecombineerd met een persoonlijke benadering, heeft het hele traject soepel laten verlopen.”

Services:
1 nieuwe Dakramen 2 verplaatsen
Mevr. S. Elzeer – Teteringen
image

“Ik wil graag het team van Dakkapel Fabriek bedanken voor hun uitmuntende werk. De keuze voor een nokverhoging was voor ons een grote investering, zowel financieel als emotioneel. Maar vanaf het eerste gesprek voelden we ons gerustgesteld. De expertise en het oog voor detail waren duidelijk zichtbaar in hun werk. Nu, enkele maanden na de oplevering, krijgen we nog steeds complimenten van buren en vrienden over hoe geweldig het eruitziet!

Services:
Eenzijdige nokverhoging met dakkapel
Dhr. F. Kruk – Purmerend
image

De beslissing om ons oude dakraam te vervangen was snel gemaakt toen we de portfolio van Dakkapel Fabriek zagen. De daadwerkelijke uitvoering overtrof echter al onze verwachtingen. Ze namen de tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerden over de beste opties en zorgden voor een naadloze installatie.

Services:
Dubbele dakraam
Mevr. Anja H – Steenbergen
image

Topkwaliteit werk geleverd, we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Services:
Dakkapel voor en achterzijde
Fam. Cooper B – Utrecht
image

Geweldige service! Onze dakkapel ziet er fantastisch uit, precies zoals we wilden.”

Services:
Dakkapel achterzijde
Fam. Wilson G – Utrecht
image

“Dakkapel Fabriek heeft ons dak perfect gerenoveerd, we raden ze zeker aan!”

Services:
Nieuwe dakpannen en isolatie
Language »