Contact Title
Wij plannen een bezoek bij u binnen 3 dagen
Contact Title
Actief in NL, BE en DE Montage in 1 dag
Contact Title
Plaatsing binnen 7 weken Spoedplaatsing: 14 dagen
Contact Title
Ma t/m Vr 08:30 - 20:30 085 0806 745

Over ons

Ontdek de Expertise van Dakkapel Fabriek

Bij Dakkapel Fabriek maken we meer dan alleen dakkapellen; we creëren de ruimtes waar mensen al jaren van dromen. Ons team zet zich elke dag in om woningen te transformeren met luxe en comfort, zonder daarbij het milieu uit het oog te verliezen.

image
image
image
main


LXRY Matser is een exclusieve tak van  Dakkapel Fabriek, gespecialiseerd in luxe woningverbeteringen.

Bij Dakkapel Fabriek transformeren we dromen in werkelijkheid. Met een diepe toewijding aan luxe, comfort, en duurzaamheid, tilt ons ervaren team uw woonruimte naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een dakkapel, dakraam, of nokverhoging, we realiseren uw visie met vakmanschap en aandacht voor detail, en verrijken zo niet alleen uw leefomgeving maar ook uw levenskwaliteit.

Geïnspireerd om uw huis te transformeren? Ons team staat klaar om uw visie tot leven te wekken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een mooier, duurzamer huis met Dakkapel Fabriek.

image
Kees Nijenhuis
Project Calculator
Heeft u een project in gedachten? Wij horen graag van u
085 0806 745
of offerte@dakkapel-fabriek.nl

Onze Richting: Streven naar Perfectie

We streven naar perfectie in alles wat we doen. Onze missie, visie, doelen en waarden zijn verenigd in ons streven om hoogwaardige dakkapellen en woningverbeteringen te leveren die de norm overstijgen en klanten tevreden stellen.

Professioneel Advies, Persoonlijke Service

Ontvang een op maat gemaakte offerte voor uw dakkapelproject

We werken samen met accountmanagers verspreid over het hele land. Een van onze accountmanagers kan binnen enkele werkdagen bij u zijn om uw project te bespreken en gedetailleerd advies te geven. 

Language »