Contact Title
Wij plannen een bezoek bij u binnen 3 dagen
Contact Title
Actief in NL, BE en DE Montage in 1 dag
Contact Title
Plaatsing binnen 7 weken Spoedplaatsing: 14 dagen
Contact Title
Ma t/m Vr 08:30 - 20:30 085 0806 745

Veelgestelde vragen

icon Veelgestelde Vragen

Antwoorden over onze luxe dakkapellen

01. Hoe lang is de levertijd voor een dakkapel?

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we sneller leveren dan veel concurrenten. Standaard bedraagt de levertijd na uw akkoord gemiddeld 6 weken. Heeft u haast? We bieden ook een spoedoptie aan, waarbij de dakkapel binnen 7 dagen geleverd wordt. Uw wensen staan centraal bij Dakkapel Fabriek.

Ja, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden daarom een uitgebreide garantie op al onze dakkapellen. Maar wat ons echt uniek maakt, is het gebruik van dezelfde materialen als waar uw huidige dak van is gemaakt. Dit betekent dat als uw dak de tand des tijds doorstaat, uw dakkapel dat ook zal doen. U kunt er dus van uitgaan dat uw dakkapel net zo lang meegaat als de rest van uw woning. Bij Dakkapel Fabriek zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levensduur

Voor Dakkapel Fabriek is duurzaamheid geen bijzaak, maar een kernwaarde. Onze dakkapellen zijn niet alleen ontworpen voor optimale energie-efficiëntie, maar beschikken ook over de hoogste RC-waarde. Dit betekent dat ze uitermate goed isoleren en bijdragen aan een energiezuinige woning. Bovendien zijn we vooruitstrevend en voorbereid op toekomstige eisen voor energieneutrale woningen. Kiezen voor Dakkapel Fabriek is kiezen voor een groene en toekomstbestendige optie.

Absoluut! Ons team van experts staat klaar om uw bestaande dakkapel te renoveren of te vervangen. We bieden een breed scala aan opties en materialen om uw dakkapel niet alleen functioneel te maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van uw woning is bijna altijd een vergunning vereist, aangezien dit het straatbeeld en de uitstraling van de buurt kan beïnvloeden. Aan de achterzijde van de woning is het vaak mogelijk om vergunningsvrij een dakkapel te plaatsen, afhankelijk van de lokale regelgeving. Wij bieden professionele ondersteuning bij het navigeren door het vergunningsproces en zorgen ervoor dat uw dakkapel voldoet aan alle geldende regels en voorschriften.

Een dakkapel kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen door extra leefruimte en natuurlijk licht te bieden. Bovendien verbetert het de esthetiek van uw woning, wat aantrekkelijk kan zijn voor toekomstige kopers. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele waarde en aantrekkelijkheid van uw huis.

Ja, wij moedigen persoonlijke inbreng en customisatie aan. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, materialen, kleuren en afwerkingen. Ons team werkt nauw met u samen om een dakkapel te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en de architectuur van uw huis.

Het installeren van een dakkapel met moderne isolatietechnieken en energie-efficiënte ramen kan de energie-efficiëntie van uw woning verbeteren. Dit resulteert vaak in een lagere energierekening, omdat er minder warmte verloren gaat en minder energie nodig is om uw huis te verwarmen of te koelen.

Onze dakkapellen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. We bieden verschillende isolatieopties die niet alleen helpen om uw huis warmer te houden in de winter en koeler in de zomer, maar ook bijdragen aan een lagere energierekening.

Bij Dakkapel Fabriek richten we ons specifiek op het luxe segment. We zijn specialisten in het leveren van ultra-luxe dakkapellen, compleet met ingebouwde rolluiken en een onberispelijke binnenafwerking. Een van onze onderscheidende kenmerken is onze toewijding aan de hoogste isolatiewaarden, wat bijdraagt aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Onze onvoorwaardelijke focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. We geloven stellig dat echte kwaliteit en de laagste prijs zelden hand in hand gaan. Daarom kiezen wij bewust voor topkwaliteit, zodat onze klanten altijd het beste krijgen voor hun

Het plaatsen van een dakkapel op een monumentaal pand vereist specifieke goedkeuringen en moet voldoen aan strenge richtlijnen. Ons team heeft ervaring met de unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt en kan de nodige begeleiding en expertise bieden om aan alle vereisten te voldoen.

Ja, wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en bieden milieuvriendelijke opties voor uw dakkapel, inclusief gerecyclede of duurzaam geproduceerde materialen en hoogrendement isolatie en beglazing om het energieverbruik te minimaliseren.

icon Niet gevonden wat u zocht?

  contact icon img

  contact icon img

  contact icon img


  Dakkapel actie van 4 meter

  € 8.500,00

  / Vanaf
  Professioneel Advies, Persoonlijke Service

  Ontvang een op maat gemaakte offerte voor uw dakkapelproject

  We werken samen met accountmanagers verspreid over het hele land. Een van onze accountmanagers kan binnen enkele werkdagen bij u zijn om uw project te bespreken en gedetailleerd advies te geven. 

  Ontdek onze heldere tarieven zonder verborgen kosten. Klik hier voor een overzicht en advies op maat van uw dakkapel project.

  Naar tarieven

  Over Ons

  Leer meer over onze ervaren vakmensen en de waarden die ons werk bepalen. Klik hier voor ons verhaal.

  Lees meer over

  Plan Uw Droomproject

  Begin aan de realisatie van uw ideale dakkapel met onze begeleiding. Vraag een offerte aan voor inzicht en mogelijkheden.

  Offerte aanvragen

  Language »