Contact Title
Wij plannen een bezoek bij u binnen 3 dagen
Contact Title
Actief in NL, BE en DE Montage in 1 dag
Contact Title
Plaatsing binnen 7 weken Spoedplaatsing: 14 dagen
Contact Title
Ma t/m Vr 08:30 - 20:30 085 0806 745

Aanvragen van offertes voor een dakkapel in Soest?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met een garantie, snelle levering en bewezen kwaliteit. Bezoek dan zeker Dakkapel-fabriek.nl voor een vrijblijvende offerte voor uw dakkapel in Soest en laat ons je overtuigen van onze beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden.

Dakkapel Soest

Installatie van een dakkapel in Soest

Binnen één dag krijg je meer woonruimte en daglicht in je huis in Soest. Dakkapel-fabriek.nl verkoopt dakkapellen van hout, kunststof en prefab. Kunststof dakkapellen zijn al verkrijgbaar. In diverse wijken hebben wij al talloze dakkapellen geplaatst.

Waarom zou je een dakkapel in Soest kopen?

 • Meer ruimte voor wonen
 • Binnen een dag gepost
 • Locaties in alle buurten van Soest
 • Meer licht op de dag
image

Eerste Contact

Uw droomdakkapel is slechts één contactmoment verwijderd. Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op voor een offerte. Binnen 4 uur heeft u, 7 dagen per week, onze offerte in handen. Dit eerste contact legt de basis voor onze samenwerking en de transformatie van uw woning.
image

Persoonlijk Overleg

Na goedkeuring van de initiële offerte bezoeken we u binnen 24 uur persoonlijk. We bespreken alle details: van maten tot materialen. Samen zorgen we ervoor dat alles perfect is afgestemd op uw wensen. Deze stap eindigt met een definitieve offerte, volledig afgestemd op ons gesprek.
image

Snelle Realisatie

Zodra u akkoord gaat met de definitieve offerte, schieten we in actie. Uw dakkapel wordt met precisie vervaardigd en binnen 6 weken geleverd of geïnstalleerd. Onze vakmensen zorgen voor een snelle en zorgvuldige plaatsing. Voordat u het weet, geniet u van uw nieuwe uitzicht.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, moet u goed nadenken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel Soest

Uw wensen kunnen worden aangepast aan een kunststof dakkapel: U kunt de kleur, print en afwerking kiezen. U kunt de kleur van de kunststof zelf kiezen, waardoor u de dakkapel niet hoeft te verven en geen zorgen hoeft te maken over afbladderende verf. Omdat we een UV-beschermingslaag op de kunststof hebben aangebracht, kunt u er vanuit gaan dat de kunststof dakkapel niet verkleurt. Daarom geven we u een garantie van tien jaar op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Doordat kunststof een sterk en licht materiaal is dat niet roest, zijn dakkapellen gemaakt van kunststof erg onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur. U kunt zelfs kiezen om de nerven in kunststof te verwerken om een stijlvolle uitstraling te geven aan een houten dakkapel.

 • Er is weinig onderhoud nodig
 • Langdurige levensduur
 • Geen kleurverandering

Prefab dakkapel Soest

In onze eigen werkplaats maken we prefab dakkapellen. Hierdoor kan de prefab dakkapel volledig op maat worden gemaakt. Een extra voordeel is dat de plaatsing slechts enkele uur duurt, omdat hij voor u wordt gebracht. Bovendien heeft een prefab dakkapel met EDPM-dakbedekking een levensduur van maar liefst vijftig jaar. Een zeer duurzame woonoplossing is een prefab dakkapel.

 • Duurzaam
 • Plaatsing binnen enkele uur
 • Dakkapel op maat gemaakt

Houten dakkapel Soest

Het voordeel van een houten dakkapel is dat u een breed scala aan opties heeft als het gaat om afwerking, details, kleuren en maten. Als een enorme storm een dakkapel beschadigt, kan houten dakkapellen een natuurlijke uitstraling geven en zijn ze gemakkelijk te repareren. Het feit dat hout een gemakkelijk te bewerken materiaal is, maakt een houten dakkapel zeer geschikt voor custom-made projecten.

 • Natuurlijke schijn
 • Eenvoudig te repareren
 • Verkrijgbaar op maat
image

Bel ons 085 0806 745 Bereikbaar tot 22:00 uur, Ma t/m Zo

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we sneller leveren dan veel concurrenten. Standaard bedraagt de levertijd na uw akkoord gemiddeld 6 weken. Heeft u haast? We bieden ook een spoedoptie aan, waarbij de dakkapel binnen 7 dagen geleverd wordt. Uw wensen staan centraal bij Dakkapel Fabriek.

Ja, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden daarom een uitgebreide garantie op al onze dakkapellen. Maar wat ons echt uniek maakt, is het gebruik van dezelfde materialen als waar uw huidige dak van is gemaakt. Dit betekent dat als uw dak de tand des tijds doorstaat, uw dakkapel dat ook zal doen. U kunt er dus van uitgaan dat uw dakkapel net zo lang meegaat als de rest van uw woning. Bij Dakkapel Fabriek zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levensduur

Voor Dakkapel Fabriek is duurzaamheid geen bijzaak, maar een kernwaarde. Onze dakkapellen zijn niet alleen ontworpen voor optimale energie-efficiëntie, maar beschikken ook over de hoogste RC-waarde. Dit betekent dat ze uitermate goed isoleren en bijdragen aan een energiezuinige woning. Bovendien zijn we vooruitstrevend en voorbereid op toekomstige eisen voor energieneutrale woningen. Kiezen voor Dakkapel Fabriek is kiezen voor een groene en toekomstbestendige optie.

Bij Dakkapel Fabriek richten we ons specifiek op het luxe segment. We zijn specialisten in het leveren van ultra-luxe dakkapellen, compleet met ingebouwde rolluiken en een onberispelijke binnenafwerking. Een van onze onderscheidende kenmerken is onze toewijding aan de hoogste isolatiewaarden, wat bijdraagt aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Onze onvoorwaardelijke focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. We geloven stellig dat echte kwaliteit en de laagste prijs zelden hand in hand gaan. Daarom kiezen wij bewust voor topkwaliteit, zodat onze klanten altijd het beste krijgen voor hun investering.

Fam. Van der Velde – Emmeloord ratings

"Toen we besloten om een dakkapel te plaatsen, hadden we veel vragen en twijfels. We hadden echter al snel door dat we met Dakkapel Fabriek de juiste keuze hadden gemaakt."

Services:

Fam. Jansen – Berghem ratings

"Onze zolder voelde altijd donker en krap. Dankzij de nokverhoging van Dakkapel Fabriek hebben we nu een lichte en ruime kamer waar we dagelijks gebruik van maken. Het meest indrukwekkende was de manier waarop het team met ons communiceerde en ons bij elke stap betrok. Ze gaven deskundig advies en waren zeer transparant over de kosten. We wisten altijd waar we aan toe waren. Echt een aanrader!"

Services:

Dhr M. Drongelen – Elshout ratings

"Het vervangen van een dakraam lijkt misschien een kleine klus, maar voor ons was het een grote stap. We wilden het beste voor ons huis. Dakkapel Fabriek heeft ons hierbij geweldig geholpen. Hun vakmanschap, gecombineerd met een persoonlijke benadering, heeft het hele traject soepel laten verlopen."

Services:

Mevr. S. Elzeer – Teteringen ratings

"Ik wil graag het team van Dakkapel Fabriek bedanken voor hun uitmuntende werk. De keuze voor een nokverhoging was voor ons een grote investering, zowel financieel als emotioneel. Maar vanaf het eerste gesprek voelden we ons gerustgesteld. De expertise en het oog voor detail waren duidelijk zichtbaar in hun werk. Nu, enkele maanden na de oplevering, krijgen we nog steeds complimenten van buren en vrienden over hoe geweldig het eruitziet!

Services:

Dhr. F. Kruk – Purmerend ratings

De beslissing om ons oude dakraam te vervangen was snel gemaakt toen we de portfolio van Dakkapel Fabriek zagen. De daadwerkelijke uitvoering overtrof echter al onze verwachtingen. Ze namen de tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerden over de beste opties en zorgden voor een naadloze installatie.

Services:

Mevr. Anja H – Steenbergen ratings

Topkwaliteit werk geleverd, we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Fam. Cooper B – Utrecht ratings

Geweldige service! Onze dakkapel ziet er fantastisch uit, precies zoals we wilden."

Fam. Wilson G – Utrecht ratings

"Dakkapel Fabriek heeft ons dak perfect gerenoveerd, we raden ze zeker aan!"

Services:

Mevr. Samira G – Hoogeveen ratings

"Snel en efficiënt, de nokverhoging heeft onze woning getransformeerd."

Services:

Dhr. Minhaz L – Amsterdam ratings

"Het dakraam dat ze geplaatst hebben laat zoveel licht binnen, we zijn er blij mee!"

Services:

Dhr R. Visser – Project Veendam ratings

Kwaliteit en professionaliteit staan bij Dakkapel Fabriek voorop. Ons nieuwe dakraam ziet er fantastisch uit.

Services:

Language »

Offerte nodig?

Telefonisch bereikbaar

Ma – Zo : 08:00 t/m 22:00